باربری اردبیل  | خط ویژه 04533732288

باربری اردبیل | خط ویژه 04533732288

خدمات باربری اردبیل حمل و نقل اثاثیه منزل معتبرترین و منصف ترین اتوبار در اردبیل
باربری اردبیل  | خط ویژه 04533732288

باربری اردبیل | خط ویژه 04533732288

خدمات باربری اردبیل حمل و نقل اثاثیه منزل معتبرترین و منصف ترین اتوبار در اردبیل

روانشناسی اثاث کشی

روانشناسی اثاث کشی

 اسباب کشی یا اثاث کشی به طور قطع  یکی از  امور مشکل زندگی شهری ، به ویژه برای خانم های خانه دار می باشد .نگرانی وت تشویش خاطر برای جمع کردن و سپس پهن کردن وسایل در منزل ، جدا شدن از محیط قبلی و عادت کردن با محیط و شرایط جدید  را در این اسباب کشی نمی توان نادیده گرفت. .
جدی ترین  عامل تشویش ها و نگرانیها و منشا بسیاری از آشفتگیهای عصبی  ، عدم برنامه ریزی است. لذا برای اولین قدم لیستی از کارهایی که باید انجام گیرند، با حفظ ترتیب و زمان بندی و همچنین لوازمی که باید جابه جا شوند را برروی کاغذ یادداشت نمایید ، سپس مرحله بسته بندی  وسایل را شروع نمایید .  ثابت شده که افراد در محیط های شلوغ و نامنظم پرخاشگر می شوند. بنابر این سعس نمایید جمع کردن وسایل افراد خانواده را ،  خودشان به عهده بگیرند .از یک جای مشخص (مثلا آشپزخانه) شروع به جمع کردن و بسته بندی کنید و همین طور به سمت بقیه نقاط خانه پیش روید. هنگام چیدن وسایل نیز همه بسته ها را باز نکنید و هر بسته را به مکان مورد نظر ببرید تا دچار سردرگمی نشوید. فراموش نکنید که اسباب کشی عاملی برای از بین بردن آرامش شما نیست بلکه می تواند انگیزه ای برای شروع یک زندگی جدید و بهتر باشد

اسباب کشی فرصتی است برای نگاهی جدید به زندگی و کسب تجربه ای جدید و خوش آیند از یک مکان جدید و همسایه های جدید

 

 

هر بسته و جعبه را با توجه به محتوای آنها با ماژیک علامت گذاری نمایید.. به این ترتیب هنگام جابه جایی می دانید که کدام جعبه به آشپزخانه، کدام یک به اتاق خواب و کدام یک به اتاق نشیمن باید منتقل شود. تفکیک بسته ها کمک زیادی به آرامش شما خواهد نمود.از کارگران بخواهید هر بسته را با توجه به نوشته روی آن در مکان مورد نظر قرار دهند.

 

داشتن فهرستی کوتاه از محتویات هر جعبه  می تواند  به شما در پیدا کردن  وسایلی که احتیاج فوری و ضروری به آن را دارید،  کمک قابل توجهی خواهد نمود

بهترین روش برای چیدن لوازم و ابزار آشپزخانه آن است که از وسایل مهم و ضروری شروع کنید و جعبه وسایلی را که کمتر به کارتان می آید در آخرین مرحله مرتب کنید و آن را در گوشه ای قرار دهید.

برنامه ریزی کنید و از اعضای خانواده نیز برای چیدمان وسایل کمک بگیرید. مثلا از بچه ها بخواهید لباس ها و کمدهای خود را خودشان مرتب و تنظیم کنند.

 

پس از آن که وسایل بزرگ آشپزخانه و ظروف را در جای خود قرار دادید جعبه های خالی را جمع کنید تا ابزارهای کوچک میان کارتون ها گم نشوند.